Nieuw leven brengt nieuwe hoop voor 2021


<p>Vier generaties bijeen. Baby Joy Wiendels wordt vastgehouden door overgrootmoeder Mientje Leerentveld. Links Nicole Wiendels, de moeder van Joy, en rechts Thea Abbas, de oma van de boreling.</p>

Vier generaties bijeen. Baby Joy Wiendels wordt vastgehouden door overgrootmoeder Mientje Leerentveld. Links Nicole Wiendels, de moeder van Joy, en rechts Thea Abbas, de oma van de boreling.

Nieuw leven brengt nieuwe hoop voor 2021

Het komt wel vaker voor, maar het blijft bijzonder: vier generaties samen op de bank.

Op de foto wordt de oudste generatie vertegenwoordigd door de 88-jarige Mientje Leerentveld-Bach uit Duiven. In haar armen heeft ze haar achterkleinkind Joy Wiendels. Mientje Leerentveld werd op dezelfde dag, woensdag 23 december, overgrootmoeder van haar achtste en negende achterkleinkind. Op de foto ook Joy’s moeder Nicole Wiendels-Abbas (26) en oma Thea Abbas-Leerentveld (56).

Lichtpuntje
Vader van Joy is Mark Wiendels. Hij stuurde de foto in. Mark: “Joy is ons tweede kind. Een stralend lichtpuntje in een donker jaar. Ze is geboren in ziekenhuis Rijnstate in Arnhem en doet het fantastisch. Iedereen geniet van haar. Zeker ook oma Thea en overgrootmoeder Mientje. Heel bijzonder, zo’n baby die zich nog nergens bewust van is. Niet van corona en niet van een vuurwerkverbod. Met de geboorte van Joy eindigde een vervelend jaar voor ons op een heel mooie manier. Met nieuw leven en volop hoop dat 2021 wel weer een prachtig jaar wordt met mooie momenten, geluk en gezondheid voor alle generaties.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden