Filmhuis Zevenaar in 2021


<p>De fysieke deur naar de filmzaal van Filmhuis Zevenaar is door de lockdown nog even gesloten. Films kijken kan wel via de Picl-pagina van het filmhuis. (Foto: PR)&nbsp;</p>

De fysieke deur naar de filmzaal van Filmhuis Zevenaar is door de lockdown nog even gesloten. Films kijken kan wel via de Picl-pagina van het filmhuis. (Foto: PR) 

Filmhuis Zevenaar in 2021

Met een werelds filmaanbod voor jong en oud, een 41-jarig bestaan en meer dan 75 enthousiaste vrijwilligers, is Filmhuis Zevenaar een begrip in de regio. Juist die vertrouwde gezichten en de persoonlijke behandeling maken een bezoek aan Filmhuis Zevenaar een ontspannen ervaring.

Verhuizing
Het filmhuis is verhuisd van de Wittenburgstraat naar de Turmac Cultuurfabriek aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. Een nieuwe locatie en een nieuw jaar, dat brengt vernieuwing met zich mee. Ze zitten zeker niet stil bij Filmhuis Zevenaar.

Filmladder
Zodra de lockdown voorbij is en Filmhuis Zevenaar weer open mag verschijnt standaard een Filmladder op deze plek in de lokale huis-aan-huiskrant. Dit ter vervanging van de filmfolder. Zo kunnen nog meer filmliefhebbers worden bereikt en zo kun je elke week zien welke films in Filmhuis Zevenaar draaien! Deze Filmladder wordt tevens afgedrukt en verspreid in de Turmac Cultuurfabriek en via de website van het filmhuis is deze te downloaden.

Digitale nieuwsbrief
De digitale nieuwsbrief van Filmhuis Zevenaar blijft natuurlijk wel, maar zal korter en krachtiger worden. De uitgebreide filminformatie en trailers zijn, zoals altijd, terug te vinden op de website met de mogelijkheid om tickets te reserveren en te kopen.

filmhuiszevenaar.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden