<p>Bierflesjes. (Foto: N.Bouwman)</p>

Bierflesjes. (Foto: N.Bouwman)

Bier met een maatschappelijk doel

Na het succes van de verkoop van de @HOME Bierbox tijdens de eerste lockdown, doet Bier Preuvenement Zevenaar het nog een keer over met de @DECEMBER editie.

Er zijn 4 verschillende bierboxen samengesteld en geen enkele box is hetzelfde. Alle bieren zijn afkomstig van brouwerijen die hebben deelgenomen aan ons gezellige jaarlijkse Bier Preuvenement op het Raadhuisplein.

Donatie
Deze keer doneren we € 1, per verkochte bierbox aan Stichting Leergeld de Liemers. Deze stichting heeft als doel te voorkomen dat kinderen in een sociaal isolement raken als ze niet kunnen deelnemen aan gezamenlijke activiteiten. Met name voor kinderen van ouders die weinig tot geen financiële middelen hebben. Stichting Leergeld vindt dat alle kinderen mogen meedoen. De stichting richt zich op alle schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar binnen de Gemeenten Zevenaar, Duiven, Westervoort en Montferland. Leergeld vindt dat alle kinderen moeten kunnen deelnemen aan activiteiten als sport, cultuur, zwemles, schoolreis, werkweek.

Zo willen wij deze heerlijke bieren combineren met een mooi maatschappelijk doel! Leuk om te geven, te krijgen en vooral om te proeven..!! Wij hopen een leuk bedrag bij elkaar te krijgen en zo ons “biertje” bij te dragen aan dit mooie doel.

De @DECEMBER BIERBOXEN zijn te bestellen via info@bierpreuvenement.nl en kosten € 19,95, en worden in omgeving Zevenaar, Duiven en Westervoort weer gratis bij de mensen thuis bezorgd.

De deelnemende brouwerijen zijn: Brouwerij De Brouwerick, Bierbrouwerij Wentersch, Bierbrouwerij DAVO, Brouwerij Biberius, Jongbloed Cerveza , Brouwerij de Snor, Alderbastend Bieren, Brouwerij Hootch, Leroy Brown Brewery, Brouwerij het Roze Varken, Stadbrouwerij Veenendaal, Brouwerij Ronmondt en brouwerij de Veluwsche Schavuyt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden