Nieuw in de Liemers: Reikipraktijk Senang


<p>Susan Schreven: "Ook al geloof je niet in reiki, het doet altijd wat met mensen."</p>

Susan Schreven: "Ook al geloof je niet in reiki, het doet altijd wat met mensen."

Nieuw in de Liemers: Reikipraktijk Senang

Haar eigen praktijk! Susan Schreven wordt er helemaal blij van. Omdat ze graag mensen helpt en omdat ze ervan overtuigd is dat dat kan met reiki. Een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert.

Reikipraktijk Senang heet het bedrijf van Susan. Je ‘senang’ voelen, lekker in je vel zitten, dat is wat ze wil bereiken. De praktijk heeft haar geleerd dat het kan met reiki. “Ik merkte dat het me lukte blokkades weg te nemen bij mensen. Ze voelden zich weer beter en rustiger na een behandeling. Dat was het moment dat ik dacht: hier moet ik iets mee. Dat is mijn eigen praktijk geworden. Heerlijk, ik krijg er zelf ook energie van.”

Susan kwam tien jaar geleden in contact met energetische therapie. Ze raakte erin geïnteresseerd en ging reikicursussen en een reikitherapeutenopleiding volgen. Haar eigen bedrijfje is de volgende stap. De praktijk is ondergebracht in een omgebouwde schuur. “Een blokhut noemt mijn man het, maar het is een heel fijne ruimte. Niet steriel ingericht maar warm. Je kunt er heerlijk in ontspannen.”

Susan denkt dat er juist in deze (corona)tijd behoefte is aan een praktijk als Senang. “Met reiki kun je de natuurlijke balans in je lichaam herstellen. Ook al geloof je er niet in, reiki doet altijd wat met mensen van alle leeftijden.”

Reikipraktijk Senang is gevestigd aan de Groenestraat 5 in Pannerden. Een kennismakingsbehandeling kost slechts 25 euro. Susan verkoopt ook ondersteunende producten als sprays en oliën.

www.reikipraktijksenang.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden