<p>De boekentip van Kunstwerk! de Bibliotheek: Een nieuw begin van Tony Crabbe. (Foto: PR)</p>

De boekentip van Kunstwerk! de Bibliotheek: Een nieuw begin van Tony Crabbe. (Foto: PR)

Bibliotheek Boekentip: Een nieuw begin

Kunstwerk! de Bibliotheek heeft een boekentip voor onze lezers. ‘Een nieuw begin’ van auteur Tony Crabbe. Het is een kompas voor een andere manier van werken en leven tijdens en na corona.

Tips voor het omgaan met het veeleisende hedendaagse bestaan, met speciale aandacht voor het omgaan met corona. Auteur Tony Crabbe is bekend van de bestseller ‘Nooit meer te druk’, waarin hij ons helpt om te gaan met het veeleisende hedendaagse bestaan. Dit boek bouwt hierop voort, met speciale aandacht voor het omgaan met corona.

Twee delen
‘Een nieuw begin’ bestaat uit twee delen: thuis leven en thuis werken. Hoewel de voorbeelden vanwege het opheffen van de lockdown inmiddels achterhaald zijn, is de tekst dat zeker niet. Het beschrijft hoe je het gezinsleven en werkend leven opnieuw kunt inrichten door middel van nieuwe routines, andere manieren van samenleven en samenwerken en het maken van bewuste keuzes. Een hulpmiddel hierbij is het coronakompas. Ieder hoofdstuk eindigt met de belangrijkste punten in een kader. Bewerking van zijn bestseller naar de coronatijd en het nieuwe normaal.

liemerskunstwerk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden