Fotografiecursus voor gevorderden

Niet alles valt stil nu een nieuwe coronagolf een feit is. Kreatieve Kring Westervoort heeft een cursus fotografie voor gevorderden georganiseerd en die gaat door. Uiteraard met inachtneming van de social distancing-regels. 

De eerste avond is op maandag 26 oktober. De cursus bestaat uit vier theorieavonden (steeds op maandag) in Kulturhus De Nieuwhof aan de Rivierweg 1 in Westervoort. Daarnaast drie praktijkochtenden of -middagen op zaterdag op een buitenlocatie.

De cursus is een vervolg op de basiscursus, maar het is aan iedereen om zelf in te schatten of hij of zij zich tot ‘gevorderden’ mag rekenen. Waar in de basiscursus de techniek centraal stond, is dat bij deze cursus het beeld. Wat maakt een foto echt mooi en interessant, en wat verstaan we onder ‘de perfecte foto’? Aan de orde komen het omgaan met verschillende soorten licht, de compositie, lichtmetingen, de witbalans en de ‘regel van derden’ (een compositieregel in de fotografie).

Bel voor meer informatie en aanmelden met Riky Rothengatter, telefoon 026 311 96 59. Of raadpleeg de website: www.kreatievekringwestervoort.nl. De foto van de waterval in Park Sonsbeek in Arnhem is gemaakt door Ruurd van Dijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden