<p>Lezen en voorlezen is heel belangrijk voor de taalontwikkeling van een kind. (Foto: PR)&nbsp;</p>

Lezen en voorlezen is heel belangrijk voor de taalontwikkeling van een kind. (Foto: PR) 

Iedere woensdag is er voorlezen in de bieb

Iedere woensdagmiddag wordt er voorgelezen in de bibliotheken van Liemers Kunstwerk!, van 15:00 uur tot 16:00 uur In bibliotheek Zevenaar, Duiven en Westervoort staan voorlezers klaar om tussen 15.00 en 16.00 uur kinderen een leuk, spannend of leerzaam verhaal te vertellen.

Taalontwikkeling
Voorlezen is een gezellige en leuke bezigheid, zowel voor het kind als voor de ouders. Bovendien kan voorlezen ook een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van een kind. In de eerste plaats is het goed voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen leren nieuwe woorden tijdens het voorlezen en leren hoe een zin opgebouwd is. Daarnaast leren ze goed luisteren en zich concentreren. Bovendien stimuleert het de fantasie van het kind. Natuurlijk is voorlezen vooral plezierig en iets waar zowel het kind als de ouders van kunnen genieten.

Waar?
De bibliotheek van Zevenaar is te vinden aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De bibliotheek van Duiven is te vinden aan het Remigiusplein 11 in Duiven. Ouders en kinderen uit Westervoort kunnen terecht bij de bibliotheek aan het Dorpsplein 115 in Westervoort.

liemerskunstwerk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden