Wel T-shirts maar geen kermis(feest)

Zonder corona zou het van zaterdag 3 tot en met dinsdag 6 oktober kermis zijn geweest in Westervoort. Dat feest ging niet door, zoals we allemaal weten. 

Was er dan helemaal niks? Toch wel. Zoals we al eerder meldden zijn door de Stichting Kermis Westervoort (SKW) en het Comité Kermis Koningschieten (CKK) wel kermis-T-shirts gemaakt. Met als opschrift, bedacht door kermispromotor Pelle Gerretzen: ‘Gin kermis, maor wel...’. Op de puntjes kan iedereen zelf met een stift invullen wat dan wel. 

Vrijdagavond begon de verkoop van de T-shirts (à 7,50 euro) bij Zalencentrum Wieleman. Daar lieten ook burgemeester Arend van Hout (op de foto van Piet Wijnands in het midden op de stoel) en wethouder Hans Breunissen (rechts van de burgemeester) hun gezicht zien. 

Alle deelnemers aan het Koningsschieten 2019 kregen een gratis T-shirt. De SKW en het CKK zorgden er ook voor dat alle 1388 kinderen van de vijf Westervoortse basisscholen een bon kregen voor een gratis kermisoliebol. Die was tijdens de kermisdagen (die er dus niet waren) af te halen bij de kraam bij De Wyborgh. Want die kraam stond er wel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden