De nieuwe jeu de boules-baan naast het Dorpshuis op het Sint Isodorusplein in Groessen.
De nieuwe jeu de boules-baan naast het Dorpshuis op het Sint Isodorusplein in Groessen.

Zaterdag opening jeu de boules-baan in Groessen

Zaterdag 26 september, Burendag, wordt bij het Dorpshuis in Groessen de nieuwe jeu de boules-baan officieel geopend. De besturen van Scouting Groessen, Judo Groessen, Rinoceros en Dorpshuis Groessen nodigen buren en belangstellenden uit om van 16.00 tot 18.00 uur bij de opening aanwezig te zijn.

De mogelijkheid om jeu de boules te spelen was er nog niet in Groessen. Maar vanaf zaterdag dus wel. Vrijwilligers hebben samen met medewerkers van Grondverzet Lentjes een prachtige baan aangelegd naast het Dorpshuis op het Sint Isidorusplein. Iedereen die een bal wil gooien kan er terecht. Aanmelden in het Dorpshuis.

Burendag is een mooi moment om de baan in gebruik te nemen. Daarom heeft het Groessense verenigingsleven een bijeenkomst rond de opening georganiseerd. Directe buren die wonen aan het Sint Isidorusplein, de Achtergaardsestraat en de Heiliglandsestraat zijn welkom, evenals andere belangstellenden. Vanwege het virus is het programma aangepast, maar enigszins feestelijk wordt het wel. Wat er precies gaat gebeuren is nog geheim.

Vooraf aanmelden is verplicht. Dat kan via email: info@dorpsaccommodatiegroessen.nl, of met een briefje in de brievenbus van het Dorpshuis. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden