Dinsdag gemengd.
Dinsdag gemengd. (Foto: Albert Kooistra)

Flexibel Volleybal bij Actief ‘81: nieuwe starttijd maandag!

Voor iedereen die van volleybal houdt biedt Actief ’81 in Westervoort de hele maand oktober de gelegenheid om 4 weken op proef mee te spelen op de maandag, dinsdag of woensdagavond. Er mag op elke avond worden gekeken welk niveau het beste past. Want bij Actief ’81 wordt in competitieverband gespeeld als recreatief. En dat vanaf slechts € 11,00 per maand!

Schuif aan in het veld bij een van de gemengde teams, test jezelf tijdens een training van het herencompetitieteam, kom snuffelen bij de herenrecreanten zoek aansluiting bij het damesteam (die ook in de recreantencompetitie meedoen).

Actief ’81 telt momenteel ca 90 leden die naast volleybal ook andere activiteiten delen. De nazit is altijd belangrijk voor de teamspirit, maar ook het helpen bij het eigen familie- en/of recreantentoernooi en het beachtournooi in de zomer wordt door veel leden hoog gewaardeerd. Volleybalervaring is niet bij alle teams direct noodzakelijk.

De speelavonden in de sportzaal van de Nieuwhof zijn op maandag van 20.15 tot 21.45 (nieuwe vervroegde tijd!) en op dinsdag vanaf 19.30 tot 22.30 uur. Op woensdagen wordt er vanaf  20.30 tot 22.00 uur in Sportsplanet de Pals gespeeld.

In 2021 zal Actief ’81 haar 40-jarig bestaan gaan vieren met een aantal leuke activiteiten en evenementen, uiteraard volgens de richtlijnen Nevobo vanwege Covid19.. Meer informatie vindt u  later op onze website www.actief81.nl . Wilt u nog meer weten mail ons op secretariaat@actief81.nl of bezoek een van onze trainingsavonden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden