Een staaltje schilderkunst. (Foto: José Lorx)
Een staaltje schilderkunst. (Foto: José Lorx)

Open Dag Kreatieve Kring op zondag 6 september

De Kreatieve Kring Westervoort houdt op zondag 6 september van 11.00 tot 16.00 uur haar jaarlijkse Open Dag in Kulturhus De Nieuwhof aan de Rivierweg 1 in Westervoort.

Tijdens de Open Dag wordt traditioneel het cursusprogramma voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Iedereen is welkom om onder het genot van een kop koffie of thee een kijkje te nemen in de atelierruimten van de Kreatieve Kring. Hier volgen ieder seizoen vele cursisten in een ontspannen sfeer lessen in tal van cursussen. Er kan informatie worden ingewonnen, er kan kennis worden gemaakt met docenten en bestuursleden, en uiteraard kan worden ingeschreven voor de cursussen.

Naast portretschilderen, aquarelleren en de gangbare teken- en schildercursussen, wordt een nieuwe teken/schildercursus aangeboden, die speciaal is gericht op een wat jongere doelgroep (vanaf 18 jaar). Ook de cursus ‘Zelf schrijver worden’, diverse cursussen beeldhouwen, boetseren en keramische vormgeving zitten weer in het programma. Nieuw is de workshop ‘Vogels en bloemen van keramiek’.

De toegang is gratis. Informatie en aanmelden: www.kreatievekringwestervoort.nl. Of bel Riky Rothengatter: 026 311 96 59. De coronarichtlijnen worden in acht genomen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden