Afbeelding
Foto:

Halfvastenoptocht Angerlo

zondag 3 maart 2024 13:00

ANGERLO - De Stichting Halfvasten uit Angerlo zet dit jaar opnieuw de tenten op aan de Mariendaalseweg in Angerlo voor het halfvastenweekend. Het feest vindt plaats in het weekend van 2 en 3 maart.

Zaterdagavond 2 maart trapt de band Cabrio af om 19.30 uur. Een veelzijdig repertoire, vijf energieke rasmuzikanten, verpakt in een wervelende show. Dan hebben we het over Cabrio, de coverband die zeker past bij ons evenement. Als Cabrio uitpakt, dan krijg je een fantastisch podiumplaatje met vlammen, confetti en een te gekke lichtshow. Je wordt meegezogen in het enthousiasme van de band. Met de combinatie van recente top 40 nummers, Hollandse dijenkletsers, opzwepende medleys, jouw favoriete rocksong of de echte feesttent kneiters… Ze spelen het allemaal in rap tempo achter elkaar, met maar één doel… Het dak moet eraf!
Entree: vanaf 16 jaar (legitimatie verplicht). Entree tent: € 20,00. Online voorverkoop: € 17,50 (excl. servicekosten). Garderobe: tegen betaling. Voor verkoop tickets: zie www.halfvasten-angerlo.nl

Zondag 3 maart gaat het weer gebeuren: de grandioze Halfvastenoptocht. Alle mooie carnavalswagens, loopgroepen, duo’s, individuen, show- en dweilorkesten, je kunt het zo gek niet bedenken of het komt allemaal naar Angerlo om nog één keer hun creatie te laten zien en/of te laten horen in de ‘Moeder aller optochten’.

De optocht start zondag voor de 22e keer om 13.00 uur, waarbij duizenden bezoekers wederom kunnen genieten van deze schitterende praalwagens, kleurrijke loopgroepen en dat allemaal begeleid door de mooiste show- en dweilorkesten. Ruim 1000 deelnemers gaan strijden voor de hoogste eer, ingedeeld in 9 categorieën. Zij worden beoordeeld door een deskundige jury op algemene indruk, originaliteit en carnavaleske uitstraling.Uiteraard zijn er in alle categorieën geldprijzen te verdienen.

De prijsuitreiking is rond 16.30 uur in de feesttent onder de muzikale klanken van Cabrio. De organisatie heeft ook gedacht aan de bezoekers die slecht ter been zijn en natuurlijk de 65 plussers. Zij kunnen plaatsnemen op de tribune die speciaal voor deze doelgroepen wordt geplaatst tegenover de grote kerk in Angerlo.
Voor meer informatie en/of aanmeldingen voor de Halfvastenoptocht van zondag 03 maart 2024 zie www.halfvasten-angerlo.nl. Feesttent: geopend vanaf 14.00 uur. Entree Halfvastenoptocht: € 2,50 per persoon (inclusief programmaboekje). Kinderen van de basisschool hebben gratis toegang.