Wiekent Westervoortquiz voor Stichting Zes Minuten zone Westervoort

vrijdag 22 maart 2024 20:00

WESTERVOORT - Op vrijdag 22 maart organiseren de Historische Kring Westervoort, OBK, Sportclub Westervoort en zalencentrum Wieleman in een unieke eendrachtige samenwerking alweer de derde Wiekent Westervoortquizavond! 

Een avond met muziek van Monro, Westfort Brass, wat mystery guests en een pubquiz met natuurlijk als thema: Wiekent Westervoort! “We willen weer een gezellige pubquizavond organiseren, opgeleukt met een aantal muzikanten die voor extra sfeer zorgen” aldus het organisatiecomité bestaande uit Jos Veelen, Kees Krechting, John Kemper, Ronnie Gerretzen, Jan Smink en Bert Stienissen.


Net als de vorige jaren is er weer een goed doel gevonden, waar de entreegelden van deze avond naar toegaan. Dit jaar is dat de Stichting Zes Minuten Zone Westervoort. Deze stichting stelt zich ten doel het stimuleren en verbeteren van spoedeisende reanimatie bij hartstilstand door het in standhouden en onderhouden van een dekkend AED-netwerk en een netwerk van vrijwillige hulpverleners.
Bedoeling is dat je je individueel of in groepen van maximaal 6 personen aanmeldt voor deelname aan de quiz van die avond. Aanmelden kan via het mailadres: wiekent@hkwestervoort.nl Je moet je van tevoren aanmelden opdat de organisatie weet op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Je betaalt vijf euro per persoon. Je krijgt daarvoor in ieder geval een kop koffie of thee. De avond start om 20.00 uur en het belooft weer een daverend succes te worden. Meld je aan, kom en geniet en steun daarmee tegelijkertijd de Stichting Zes Minuten!

Locatie