‘Un Monde’ bij Filmhuus Westervoort

woensdag 14 februari 2024 20:00

Woensdag 14 februari 2024 is de film ‘Un Monde’ te zien bij Filmhuus Westervoort in Huize Vredenburg. Volgens recensies is dit Belgische drama een verpletterende debuutfilm van Laura Wandel over pesten op de basisschool en durven op te komen voor een ander. 

Over de film

Nora wil niets liever dan vrienden maken op haar nieuwe basisschool. Maar op het schoolplein ziet ze dat haar grote broer Abel wordt lastiggevallen. Nora moet zich wel van hem afkeren, want helpen of klikken betekent zelf óók slachtoffer worden. Abel wil dat ze niets over de pesterijen zegt, maar haar vader moedigt haar aan om in actie te komen. Nora raakt verscheurd tussen de wil om te helpen en de drang om zich te integreren in haar nieuwe school.

Programma

Vanaf 19.30 uur bent u welkom in Huize Vredenburg. Het eerste kopje koffie of thee is gratis. De film start om 20.00 uur en halverwege de avond is er een pauze.

Tickets

Zitplaatsen kunnen gereserveerd worden op www.filmhuuswestervoort.nl voor € 5,- per stuk. Uw plaats wordt dan tot 19.45 uur bezet gehouden.

Locatie