Gio van Veen, Lars Wigman, Marvin de Geest, Roy Wilting, William Bonne, Arjan Koenen, Max Frieling en Martijn Schouten gaan knallen
Gio van Veen, Lars Wigman, Marvin de Geest, Roy Wilting, William Bonne, Arjan Koenen, Max Frieling en Martijn Schouten gaan knallen Foto:

Westervoorts Feestcafe met Tino Martin

vrijdag 22 september 2023 20:00

WESTERVOORT - Voor vijftien euro naar Tino Martin. Dat kan. Op vrijdag 22 september is de Nederlandse volkszanger de publiekstrekker van het eerste Westervoortse Feestcafé in zalencentrum Wieleman.

De Westervoortse ‘guys’ Gio van Veen, Lars Wigman, Marvin de Geest, Roy Wilting, William Bonne, Arjan Koenen, Marijn Schouten en Max Frieling staan nu al in startblokken voor wat het gezelligste meezingcafé van de Liemers gaat worden. “We trekken samen met Martijn Wieleman alles uit de kast om er een gigantisch feest van te maken”, vertellen de mannen. Roy en Arjan verzorgen de presentatie, maar zullen hun strot ook lostrekken voor een meezinger. Gio, Lars, Marvin en William blijven niet achter en gaan eveneens het podium op. “We gaan een echt café in de zaal opbouwen”, vertelt Martijn Wieleman. De plannen voor een meezingcafé leefden al langer in de wandelgangen bij de mannen, maar werden pas recent concreet toen een VIP-avond van Danny Poppinghaus op 22 september niet door kon gaan. Martijn Wieleman: “Hij kon nog alle artiesten afzeggen, behalve Tino Martin. Ik heb met de jongens overlegd en toen hebben we gezegd ‘we gaan het doen’. Je moet er in goede en slechte tijden voor elkaar zijn. Daarom hebben we de boeking van Tino Martin overgenomen en zijn we ervoor gegaan.” Hij weet het zeker: “De chemie tussen iedereen is geweldig. We gaan knallen.” Vroege kroegtijgerkaarten zijn verkrijgbaar voor € 15 via www.ticketkantoor.nl/shop/feestcafe1. De zaal is open om 19.30 uur. Het meezingcafé begint om 20.00 uur. “Het liefst willen we er een jaarlijks terugkerend evenement van maken. Al zal het maar één keer zijn dat je Tino Martin voor zo’n leuk prijsje live ziet optreden”, besluit Martijn Wieleman.

Locatie