Afbeelding
Foto: Harmonie St. Franciscus

Marinierskapel der Koninklijke Marine in Babberich!

vrijdag 2 juni 2023 19:30 tot 22:00

Harmonie St. Franciscus organiseert een muzikaal feestweekend!

28 januari jongstleden bestond Harmonie St. Franciscus uit Babberich 100 jaar. Het jubileumjaar werd afgetrapt met een zeer goed bezocht jubileumconcert, waarbij de vereniging een koninklijke onderscheiding in ontvangst mocht nemen, en een receptie. Momenteel maakt de vereniging zich op voor de volgende serie van activiteiten met betrekking tot het jubileumjaar. Ditmaal wordt er een muzikaal weekend georganiseerd. De Marinierskapel der Koninklijke Marine o.l.v. Jos Pommer zal op vrijdagavond 2 juni het weekend openen met een buitengewoon concert. Aanvang: 19:30 uur. Locatie: Sportpark De Buitenboom, Beekseweg 5 te Babberich. De presentatie van deze avond zal worden gedaan door Jeroen Schippers, en als solist zal zanger Franklin Brown te horen zijn. Op zaterdag 3 juni treedt de alom bekende “Retteketet” Showband op. Dit optreden zal plaatsvinden in Kulturhus de Borg aan het Babborgaplein te Babberich. Aanvang 20:00 uur. Het muzikale weekend wordt afgesloten op zondagmorgen 4 juni met een gevarieerd “blaasmuziek” programma. Afwisselend zullen de orkesten Liemers Böhmische, Klein Babberich en Ales Fekeert, vanaf 11:00 uur in het Kulturhus de Borg voor u optreden. Kaarten voor de optredens van vrijdag en zaterdag zijn te bestellen via de website van de harmonie (harmonie-sintfranciscus.nl) of bij leden van de harmonie. De toegang voor de zondag is gratis.