Wandel mee en ervaar de rust van de natuur. Kom in contact met anderen, deel je verhaal.
Wandel mee en ervaar de rust van de natuur. Kom in contact met anderen, deel je verhaal. Foto: Vereniging Ouders Overleden Kind

Kennismaken met lotgenotenvereniging Ouders Overleden Kind

zaterdag 1 april 2023 10:30 t/m 12:00

Vind je het fijn om te wandelen en met andere ouders, die een kind zijn verloren, te praten? Wandel dan met ons mee!

De regio Gelderland gaat in 2023 verder met wandelingen voor lotgenoten in en rondom Nijmegen. We wandelen (ongeveer 6,5 km) iedere 1e zaterdag van de maand. We verzamelen vanaf 10:30 uur op locatie. Zodra je je hebt aangemeld via de website dan kom je in de wandelgroep-app. In deze groepsapp wordt de locatie samen besloten.

Tijdens het wandelen is er ruimte om ervaringen en herinneringen uit te wisselen en om stil te staan bij onze kinderen. Halverwege de wandeling drinken we een kop koffie/thee of warme chocolademelk. De wandeling is voor OOK Leden, ook niet-leden zijn van harte uitgenodigd om te kijken of deze wandelgroep ook voor jou steun kan bieden!

Data, verdere informatie en aanmelden: https://www.oudersoverledenkind.nl/agenda/categories/wandelen/

Locatie