Warme winterlunch maken in Wijkcentrum Dukenburg
Warme winterlunch maken in Wijkcentrum Dukenburg Foto: Angela van der Mast toestemming Cultuurtafel Dukenburg

Warme winter lunch in Dukenburg

zondag 5 maart 2023 12:30 t/m 15:00

Veel te zien te horen en te proeven! Op zondag 5 maart vanaf 12.30 uur tot 15.30 uur kan men aansluiten bij een warme winterlunch in Wijkcentrum Dukenburg. 

Deze vegetarische lunch wordt muzikaal omlijst door het Duo Hans Hamers. Zij wachten u op bij binnenkomst maar ook tijdens en na de lunch kunt u luisteren naar eigen songs en gitaarbegeleiding. De lunch wordt bereid met groente afkomstig uit de pluktuin van Gelukkige Groentes. Het team van Lokaal Aan Tafel verzorgt deze lunch voor 30 personen in het kader van ‘warmte plekken in Nijmegen’ van de Gemeente Nijmegen. 

Maar er is nog meer te beleven deze middag. In dezelfde ruimte is momenteel de kleurrijke expositie te zien van schilder docent Jamshid Rasoul. Ook kunt u kijken naar een filmpje over de pluktuin van Gelukkige Groentes. 

Deelname aan deze middag kost 5 euro per persoon. Reservering gaat middels vooruitbetaling. Dit kunt u doen op dinsdagmiddag 31 februari tussen 14.00 uur en 15.00 uur in het wijkcentrum Dukenburg. Mocht dit niet lukken neem dan contact op met 06 27125386 of e-mail naar: lokaalaantafel@gmail.com

Het adres is Meijhorst 70-39 in Nijmegen Dukenburg.

Locatie