Kennismakingsborrel Waalstappers

zondag 26 maart 2023 15:00

NIJMEGEN - Zin om nieuwe mensen te ontmoeten door samen activiteiten te ondernemen? Dat kan bij Waalstappers! Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de kennismakingsborrel zondag 26 maart vanaf 15.00 uur in Mi Barrio aan de Fransestraat in Nijmegen. 

Tijdens deze borrel krijg je informatie en ontmoet je andere Waalstappers; zowel nieuwe abonnees als mensen die al langer meedraaien. Aanmelden voor de borrel is eenvoudig. Registreer je als abonnee op www.waalstappers.nl en geef je op via de activiteit ‘Borrel op zondag’. 

Nieuwe abonnees mogen een half jaar gratis meedoen. Daarna kost een abonnement 28 euro per jaar. Voor mensen met een laag inkomen kan dit worden betaald vanuit de Meedoenregeling van de Gemeente Nijmegen. 

Waalstappers is er voor mensen van alle leeftijden uit de regio Nijmegen-Arnhem. Op de website staan activiteiten waarvoor je je kunt opgeven, maar zelf iets organiseren kan ook. Er gebeurt van alles: lunches, concerten, museumbezoek, borrels, filmavonden, wandelingen, fietstochten, dansen en meer. 

Locatie