Workshop happy stones beschilderen

zaterdag 25 maart 2023 13:00 t/m 15:00

NIJMEGEN - ‘Happy stones’ zijn mooi beschilderde stenen die op allerlei plekken verstopt worden, met het idee dat de vinder van de steen hier blij van wordt.  Zaterdag 25 maart kun je in bibliotheek Zwanenveld tussen 13.00 en 15.00 uur zelf een happy stone maken. 

Kies een karakter uit je lievelingsboek en teken deze met speciale schilderstiften op een steen. Neem je lievelingsboek mee naar de bieb. Misschien ben je gek op Harry Potter en teken je Dobby. Of hou je van Pipi Langkous en teken je Pipi of haar paard. Geen lievelingsboek in huis? In de bieb zijn genoeg boeken om inspiratie op te doen. Deze workshop wordt georganiseerd i.s.m. het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid. Deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden (voor 13.00 of 14.00  uur) via www.obgz.nl/agenda of bij de balie in de bibliotheek. 

Omdat de steen na het schilderen eerst moet drogen, kun je deze niet meteen mee naar huis nemen. Daarom kun je op vrijdagmiddag 31 maart je steen komen ‘zoeken’ in de bieb. Om 15.30 uur wordt er eerst voorgelezen uit een paar van jullie lievelingsboeken. Daarna kun je in de bieb je eigen steen gaan zoeken. Deze mag je dan houden of zelf weer ergens verstoppen om iemand anders blij te maken. Stenen die niet worden opgehaald worden verstopt in het winkelcentrum. 

Locatie