Afbeelding
Foto: Alamy Stock Photo

InScience familie-evenement

zaterdag 18 maart 2023 15:45 t/m 18:15

InScience, hét filmfestival over wetenschap organiseert van alles voor leergierige jonge onderzoekers. Vooral in het weekend van 18 en 19 maart, maar vanaf 3 maart kun je al verschillende experimenten ontdekken in de stad tijdens Expeditie: Experiment. Verbaas je over fascinerende proefjes, kom achter het codewoord en haal een leuke verrassing op tijdens InScience.

Op zaterdag 18 maart zijn er van 15:00 tot 15:45 op het Mariënburgplein verschillende experimenten die jij kan uitvoeren om te ontdekken hoe jij zelf elektriciteit kan opwekken. 

En daarna kijk je om 16:00 met het hele gezin naar de klassieke film Back to the Future. Tijdens een inleiding leer je meer over het opwekken van energie en tijdreizen. Marty Mcfly heeft in de film voor het activeren van de tijdmachine energie nodig en gebruikt hier uiteindelijk bliksem voor, maar is dit daadwerkelijk mogelijk?

Tickets voor de filmvertoning zijn € 5,00

https://www.insciencefestival.nl/nl/vertoning/back-to-the-future/

Locatie