WW Entertainment
WW Entertainment Foto: De film The Fabelmans vertelt het verhaal van Steven Spielberg

Film Steven Spielberg bij Filmhuus Westervoort

woensdag 13 december 2023 20:00

WESTERVOORT - Woensdag 13 december speelt de film ‘The Fabelmans’ bij Filmhuus Westervoort in Huize Vredenburg. In deze grotendeels autobiografische film laat Steven Spielberg weer zijn immense filmtalent zien en toont hij tegelijk waar het vandaan komt. 

The Fabelmans van Steven Spielberg is een diep persoonlijk portret van de jongen Sammy Fabelmans, die opgroeit in het Arizona van na de Tweede Wereldoorlog. Sammy ontdekt op jonge leeftijd zijn passie voor film, tot grote vreugde van zijn moeder. Sammy’s vader ziet het meer als een hobby. Sammy legt de avonturen van zijn familie vast op beeld en ontwikkelt zich als regisseur van amateurfilms met zijn zussen en vrienden in de hoofdrol. 

Programma

Vanaf 19.30 uur bent u welkom in Huize Vredenburg. Het eerste kopje koffie of thee is gratis. De film start om 20.00 uur en halverwege de avond is er een pauze.

Tickets

Zitplaatsen kunnen gereserveerd worden op www.filmhuuswestervoort.nl voor € 5,- per stuk. Uw plaats wordt dan tot 19.45 uur bezet gehouden.

Locatie