Luistercafé ‘t hoort in Westervoort

donderdag 26 oktober 2023 20:00

WESTERVOORT - Voor schrijvende, dichtende, musicerende en kunstzinnige Westervoorters, is er vanaf oktober op laatste donderdagavond van de maand een open podium met aandachtig publiek. De naam van het nieuwe initiatief van Stichting Gemeenschapscentrum de Herberg is ‘Luistercafé ‘t hoort in Westervoort.’

“Wij roepen onze dichtende dorpsgenoten op om zich aan te melden voor het eerste luistercafé op donderdagavond 26 oktober 2023, aanvang 20.00 uur. De gedichten hoeven zeker geen literaire hoogstandjes te zijn en ook niet in een bepaald genre te passen. Wie trots is op zijn of haar geschreven gedicht, heeft in ons luistercafé een uitgelezen mogelijkheid deze uit te dragen aan dorpsgenoten.

Ook roepen wij musicerende dorpsgenoten op om deze avond voor verschillende intermezzo’s te zorgen. Bespeel je een instrument, of heb je wellicht zelf een muziekstuk gecomponeerd, wellicht is dan het luistercafé voor jou een leuk podium.

Voor aanmelden of vragen. Neem contact op met onze dorpsdichter Herman: (hermandelwig@gmail.com).”

Locatie