The Lasses
The Lasses Foto: Bram Heeren

Wintersongs van The Lasses

donderdag 8 december 2022 20:30 t/m 22:15

Sophie Janna en Margot Merah zingen samen alsof ze zussen zijn. Verhalen over liefde, dood en andere ellende worden gebracht zonder pretentie, vol humor en muzikaliteit. De Ierse en Amerikaanse folktradities hebben duidelijk hun stempel gezet op de liedkeuze én op het eigen werk van The Lasses. 

Speciaal voor de decembermaand hebben ze een sfeervol winterprogramma samengesteld waarbij Ierse en Schotse nummers afgewisseld worden met wintersongs. Nummers die perfect passen in de donkere dagen, met de gloedvolle tweestemmige zang en de charmante verhalen waar The Lasses om bekendstaan.

The Lasses tourden de afgelopen jaren de hele wereld over en brachten vier albums uit. Hun laatste album ‘Undone’ stond maandenlang bovenaan de relevante hitlijsten en ze mochten het live op nationale televisie presenteren, bij muziekprogramma Vrije Geluiden. Omdat de akoestiek in de Sint Jacobskapel zo geschikt is voor dit soort muziek, kunnen The Lasses bij dit concert onversterkt zingen en spelen. Dat maakt hun winterconcert extra intiem. 

Wees snel, want The Lasses’ optredens verkopen bijna altijd uit. Kaartjes verkrijgbaar via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/the-lasses .

Meer informatie op www.thelasses.nl

Datum: donderdagavond 8 december

Aanvang: 20.30 (deur open 20.05)

Adres: Glashuis 4, Nijmegen

Locatie