Vorig jaar nog via de livestream, zonder mensen in de kerk.
Vorig jaar nog via de livestream, zonder mensen in de kerk. Foto: Dajafotografie

Wereldlichtjesdag Nijmegen

zondag 11 december 2022 18:30 t/m 20:00

Op Wereldlichtjesdag worden er overal ter wereld kaarsjes aangestoken voor overleden kinderen. Zo gaat in 24 uur een golf van licht over de hele wereld.

We doen dat ook in Nijmegen op 11 december 2022 vanuit de Stevenskerk. Je kunt je via onze website aanmelden om stil te staan bij het kind dat je mist (www.wereldlichtjesdagnijmegen.nl). Of het nu om een pasgeboren baby of jouw volwassen kind gaat. Of je nu vader, moeder, broer, zus, opa, oma, oom, tante, leerkracht of gewoon een lieve vriend bent. En of je het kind pas heel kort of al tientallen jaren mist.  Het is ook mogelijk om via de livestream de bijeenkomst te volgen. Wij zorgen dat er in de kerk een kaars klaarstaat voor ieder kind dat herdacht wordt.

Locatie