• Alles

Uitgaansavond voor 40+singles

woensdag 29 november 6:44 uur

Foto: pr DatingOost

De uit Groessen afkomstige Mieke Aaldering (links op de foto) is mede-eigenaresse van het partycomplex Reuring in Wehl en organiseert samen met Getty Schepers van relatiebureau DatingOost een 40+singlescafe bij hen in de kelder. Een gezellig danscafe enkel en alleen voor alleenstaanden.

Gezellig borrelen tijdens deze uitgaansavond en uitgaan in je eentje. Dat klinkt niet als eenvoudig. Het organiserende datingbureau DatingOost ontvangt daarom iedereen persoonlijk bij de entree. “Dit voelt vertrouwd en stelt gerust”, stelt eigenaresse en matchmaker Getty Schepers. “We zien singles bijna altijd terugkomen, maar ook op andere locaties. Onze singlescafe’s zijn geen ‘vleeskeuringen’, zoals sommige denken. Mensen voelen die verbondenheid; iedereen is single. Onze gasten komen ook écht alleen. Een overwinning soms om die stap te nemen, maar het contact maken gaat zoveel sneller. Gezellig borrelen, kletsen, lachen en dansen. Je hoeft niemand mee te vragen naar onze uitgaansavonden, dat is geruststellend; vrienden zitten vaak in relaties of zijn getrouwd. Een avond met vertier en plezier. Net als een regulier kroegbezoekje.”

Mieke Aaldering van Reuring vindt het prachtig dit 40+singles-danscafe. “DatingOost is al voor de 3e keer bij ons in de zaak met deze singleparty. Het is echt uniek en een succes. Wij hebben bij Reuring avonden voor jongeren, comedyavonden, 25 en 50-jarige huwelijksfeesten, dart- en kegelavonden, noem maar op. Maar deze doelgroep is zo gezellig en zo anders. De laatste keren waren de singles ook erg enthousiast. Een avond met gelijkgestemden. Zo bijzonder; niemand kent elkaar en de sfeer was geweldig, alsof ze elkaar al wél heel lang kenden. Heel ontspannen.”

Zaterdagavond 9 december 2017 danscafe voor de iets oudere singles bij Reuring aan het Kerkplein in Wehl.

Deur open 20.30 uur. Entree €12,50 incl. koffie en hapjes. Vooraf aanmelden niet nodig.

Doelgroep 40+ 50+ 60+ singles.

Dating Oost is een relatiebemiddelingsbureau mét eigen datingsite en organiseert ruim 13 jaar singlescafe’s door geheel Oost-Nederland.

Voor meer informatie kan gebeld worden met Dating Oost tel. 0546-492899 of via www.DatingOost.nl


deel deze activiteit

 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden