• Alles
  • (1)
    Algemeen
  • (1)
    Cursus-Workshop

36e editie Westervoortse schoolschaaktoernooi

zaterdag 1 februari 11:30 uur

Schoolschaken mag in Westervoort een traditie worden genoemd. Het Westervoortse schoolschaaktoernooi wordt dit jaar voor de 36e keer gehouden. Op zaterdag 1 februari.

Het toernooi vindt plaats in Kulturhus De Nieuwhof. Leerlingen van de groepen 3 t/m 8 van alle Westervoortse basisscholen kunnen gratis meedoen. Aanmelden via de meester of juf. Inschrijven kan tot vrijdag 24 januari.

Het toernooi is op 1 februari. Deelnemers worden die dag om 11.30 uur verwacht in De Nieuwhof. Om 12.00 is er een openingswoord, waarna de openingszet wordt gedaan door een bekende Westervoorter. Om 17.00 uur zit alles erop, ook de prijsuitreiking. Voor alle kinderen staat de hele middag water en fruit klaar. De organisatie van het toernooi is in handen van Timo Riphagen en Stefan Reynders, de combinatiefunctionarissen sport van de gemeente. Bart Stradtmeijer fungeert als wedstrijdleider.

Het schaaktoernooi is na het WBK Chase het tweede sporttoernooi van dit schooljaar. Tijdens de toernooien kunnen punten worden verdiend voor het klassement 'Sportiefste Klas van Westervoort en Duiven'. Aan de leiding gaat groep 8 van meester Fred van IKC De Hoge Hoeve, gevolgd door groep 6/7 van juffrouw Laura van IKC De Hoge Hoeve.


deel deze activiteit

Locatie

Kulturhus De Nieuwhof
Westervoort
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden