• Alles
  • (3)
    Algemeen
  • (1)
    Muziek

Foto tentoonstelling Expo19

zondag 17 november 11:00 uur

Foto: Thijs Verbeek

Foto Expositie Expo19 bij Fotoklub Duiven Op 17 november houdt Fotoklub Duiven haar jaarlijkse expositie. Hier laten leden van de club hun eigen werk zien.

Door het jaar heen is er heel wat gefotografeerd in vele genres. Zo is er architectuur, natuur en portretwerk te zien van de leden. Leuke bijkomstigheid is dat er door het publiek gestemd kan worden op de foto's en dat er onder de deelnemers een exemplaar van de winnende foto verloot wordt. Voor mensen uit de omgeving is er een fotowedstrijd, stuur je foto in voor 13 november, dan kiezen de leden van de klub de 3 beste uit en deze worden afgedrukt en opgehangen bij de Expo. Voor de 1e prijs geven wij een aardigheidje weg. Mail naar fotoklubduiven@gmail.com met als onderwerp "fotowedstrijd" De foto's blijven eigendom van de inzender en mogen door FKD op geen enkele andere wijze worden gebruikt.

De zaal is open van 11:00 tot 16:00, de Expositie wordt gehouden in het clubgebouw van de Schutterij Gilde ST Remigius aan de Visserlaan 35, 6921 WZ te Duiven.


deel deze activiteit