• Alles
  • (3)
    Algemeen
  • (1)
    Muziek

Handgemaakte muziek in de Werenfriedkerk

zondag 20 oktober 15:00 t/m 17:00 uur

Op zondagmiddag 20 oktober 2019 treden Paul Mulder en Theo Scholten samen op in de knusse Werenfriedkerk te Westervoort. Ze zullen een breed scala aan handgemaakte liedjes ten gehore brengen, zowel in de Liemerse streektaal als in het Nederlands. De liedjes hebben betrekking op alle aspecten van het leven, soms met een serieuze ondertoon, maar minstens even vaak met veel humor. De liedjes worden afgewisseld met korte verhalen van Paul over het leven in de Liemers.

Zanger en gitarist Paul Mulder werd geboren in Tolkamer, boven het toenmalige café 'Het Tolhuis'. De muziek werd Paul met de paplepel ingegeven dankzij de jukebox in het café. In de loop der jaren heeft Paul, solo of met anderen, op talrijke plekken optredens verzorgd, onder andere voor regionale zenders, theaters, feestjes, verzorgingstehuizen, congressen, verenigingen, pronkzittingen en festivals. Theo Scholten mag met recht een rasmuzikant genoemd worden. Hij speelt accordeon en andere toetsinstrumenten, bovendien is hij arrangeur. Als 14-jarige trad hij toe tot het showorkest The Starfighters, waarmee hij vele artiesten begeleidde zoals Imca Marina, André van Duin, Ronnie Tober en Bueno de Mesquita. Ook als lid van onder andere De Keerls en StilliWald heeft hij eindeloos veel concerten gegeven.

Voor meer informatie: www.paulmuldermuziek.nl Kaarten voor donateurs, inclusief koffie of thee, bedragen € 6,=, bij Cigo in de voorverkoop € 7,50 en aan de deur € 10,=. Ook kunt u uw kaarten à € 7,50 via de site bestellen: www.vriendenwerenfriedkerk.nl.

Het concert begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De deur is open om 14.30 uur, zodat u voorafgaande aan het concert nog een kopje koffie of thee kunt gebruiken. In de pauze kunt u, tegen betaling, fris, wijn of bier verkrijgen. De opbrengst is voor het behoud van de Werenfriedkerk in Westervoort.


deel deze activiteit

Locatie

Kerk van Werenfried
Westervoort
Dorpstraat 61
6931bd


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.