• Alles
  • (3)
    Algemeen
  • (1)
    Muziek

Senioren Wandel 3 daagse op 13, 14 en 15 augustus

dinsdag 13 augustus 15:30 uur

Vaste prik in de maand augustus is de Westervoortse Senioren Wandel 3 daagse, georganiseerd door Fysiotherapie Centrum Westervoort. Dit jaar voor de elfde keer.

De wandelmiddagen zijn op dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 augustus. Deelnemers (ook niet-Westervoorters mogen meedoen) kunnen kiezen uit drie afstanden: 675, 1000 en 1250 meter. Het vertrek is iedere dag om 15.30 uur vanaf Gezondheidscentrum Rozet aan De Rosmolen 11-15 in Westervoort. Vanaf 15.00 uur staan thee en koffie klaar. Vooraf aanmelden is niet nodig. Iedereen die aanwezig is kan meelopen of eventueel meerijden in een rolstoel. Het is niet verplicht drie avonden van de partij te zijn. Liever wel, maar één of twee avonden mag ook.

Stefan Reijers van Fysiotherapie Centrum Westervoort: "Met tussen de zeventig en honderd deelnemers is de Senioren Wandel 3 daagse ieder jaar weer een succes. Daarom gaan we ermee door. Ook omdat we fantastische vrijwilligers hebben. Sommigen passen zelfs hun vakantie op de driedaagse aan."

Uiteraard is Stefan Reijers, als fysiotherapeut, een groot voorstander van bewegen. "Het is zo goed voor mensen. Zeker ook voor ouderen. Bewegen kost niet alleen energie, het gééft ook energie."


deel deze activiteit