• Alles
  • (5)
    Algemeen
  • (2)
    Muziek

Salutogenese: zorgen voor gezondheid

zondag 22 september 10:00 t/m 17:00 uur

Het lichaam is voortdurend bezig om gezond te blijven: op elk moment van de dag worden er afvalstoffen afgevoerd, virussen geweerd, bacteriën opgeruimd, cellen vernieuwd enzovoorts. Veel mensen proberen het lichaam een handje te helpen door gezond te eten en regelmatig te bewegen. Maar is dat wel genoeg? En kunnen we zelf (eenvoudig) meer doen om vitaal te blijven?

Birgit Spoorenberg werkte jaren als huisarts. Ze vroeg zich af waaróm mensen op een bepaald moment klachten krijgen en óf mensen zelf invloed zouden kunnen hebben op hun gezondheid. Haar antwoord is: 'Ja, gezondheid is voor een erg groot deel te beïnvloeden. Voeding, beweging, psychologie, sociale interactie en kennis omtrent de werking van het menselijk lichaam zijn de ingrediënten. Goede uitleg is de sleutel tot succes!'

Op 22 september geeft Birgit een gratis workshop waarin ze de deelnemers informeert over oude en nieuwe inzichten over de regelmechanismen van het lichaam, de werking van de darmen, diabetes, afweer, infecties, slaap, epigenetica en nog veel meer. Birgit is een inspirerende en enthousiasmerende spreker. Opgeven voor deze workshop kan via deze link: https://cursussalutogenese.nl/aanmelden/ Meer informatie over Birgit Spoorenberg en haar werk vind je op de website: https://cursussalutogenese.nl/.


deel deze activiteit