• Alles
  • (3)
    Algemeen
  • (1)
    Muziek

Westervoortse schoolschaaktoernooi

maandag 2 december 11:30 t/m 17:00 uur

Het Westervoortse schoolschaaktoernooi is op zaterdag 2 februari aan zijn 35e editie toe. De organisatie is in handen van Timo Riphagen en Stefan Reynders, de combinatiefunctionarissen sport van de gemeente.

Het toernooi wordt gehouden in Kulturhus De Nieuwhof. Leerlingen van de groepen 3 t/m 8 van alle basisscholen in Westervoort kunnen gratis meedoen. Aanmelden kan via de meester of de juf. Zij beschikken over inschrijfformulieren. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 25 januari.

Deelnemers worden op 2 februari om 11.30 verwacht in De Nieuwhof. Om 12.00 is er een kort openingswoord, waarna de openingszet wordt gedaan door een BW'er. Om 17.00 uur zit alles erop, ook de prijsuitreiking. Voor alle kinderen is er die hele middag water en fruit, dat beschikbaar wordt gesteld door het project 'Jongeren op Gezond Gewicht'.

Het schaaktoernooi is na het smashballtoernooi het tweede schoolsporttoernooi van dit schooljaar. Tijdens de toernooien kunnen punten worden verdiend voor het klassement 'Sportiefste Klas van Westervoort en Duiven'. Aan de leiding gaat groep 7 van meester Fred van IKC De Hoge Hoeve.


deel deze activiteit

Locatie

Kulturhus De Nieuwhof
Westervoort