• Alles
  • (1)
    Algemeen
  • (1)
    Sport
  • (1)
    Muziek

Kerstconcert Bel Canto

zondag 16 december 15:00 t/m 17:00 uur

De "Stichting Vrienden van de Werenfriedkerk" organiseert een kerstconcert met medewerking van het koor "Bel Canto" uit Westervoort. Speciaal voor dit concert heeft het koor een prachtig kerstprogramma samengesteld en de Vriendenstichting is dan ook zeer verheugd dat zij deze keer hun medewerking willen verlenen.

U bent van harte welkom op zondagmiddag 16 december a.s. van 15.00 uur-17.00 uur in de Werenfriedkerk. De kerk is open vanaf 14.30 uur, zodat u voorafgaande aan het concert van een kopje koffie of thee kunt genieten. Deze consumptie is inclusief de entreeprijs. De prijs van de kaartjes zijn voor vrienden, donateurs en huisgenoten € 6,= In de voorverkoop is de prijs € 7,50. Verkrijgbaar bij Huis ter West, zaal Wieleman en Cigo. De prijs aan de deur is € 10,=. Ook kunt u uw kaartjes reserveren op de website van de Vriendenstichting "Vriendenwerenfriedkerk.nl". De kaartjes liggen dan klaar bij de ingang van de kerk.

Wij nodigen u van harte uit om bij dit concert aanwezig te zijn. De kerk is helemaal in kerstsfeer omgetoverd, reden temeer om vast in de kerststemming te komen en het concert te bezoeken. Tevens draagt u dan bij aan het onderhoud van dit historisch monument, zodat het behouden blijft voor het dorp Westervoort.


deel deze activiteit

Locatie

Werenfriedkerk
Westervoort