• Alles
  • (1)
    Algemeen

Gezelligheid troef met Trio Pagero

zaterdag 20 oktober 21:00 uur

Op 20 oktober staat de huisband van De Lantaern Trio Pagero weer op het podium van dit gezellig Zevenaars Muziekcafé. Maar niet alleen Pagero treedt op. Ook gitarist Hans Elzinga geeft act de préséance tijdens dit Open Podium. De zaal is open vanaf 20.15 uur. De muziek begint om 21.00 uur en de toegang is helemaal gratis.

Hans Elzinga trekt het hele land door met zijn solo gitaarprogramma . Zijn divers repertoire bestaat uit nummers van verschillende genres en muziekstijlen. Meditatief, americana, folk, filmmuziek en nog meer. Bijna alles is eigen werk. Elzinga wil een mooi aangenaam geluid. Dit heeft alles te maken met zijn streven naar harmonie, in de muziek, in het geluid en in het leven in het algemeen. De gitarist maakt gebruik van een loop pedaal en bespeelt soms ook de fluit. Een kleine act met een groot geluid.

De mannen van Trio PaGeRo zijn drie gedreven en enthousiaste muzikanten uit Duiven en Arnhem. Binnen de kringen van De Lantaern hebben ze de titel van huisband gekregen. Pagero speelt weer een keur aan liedjes uit hun programma “Mooie Liedjes”. Dit zijn o.a. nummers van Huub van der Lubbe, Herman van Veen, Toon Hermans, Kommil Foo en vele anderen. En zoals we van ze gewend zijn, is er vanavond weer veel ruimte voor passie, drama, humor en veel gezelligheid. Een optreden om stil van te worden en te (glim)lachen. Zeer de moeite waard.


deel deze activiteit

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden