• Alles
  • (1)
    Algemeen
  • (2)
    Theater

Komische avonturenfilm bij Filmhuus Westervoort

dinsdag 6 oktober 20:00 uur

Foto: Seth Johnson

Filmhuus Westervoort organiseert elke eerste dinsdag van de maand een gezellig avondje uit in eigen dorp. Dinsdag 6 oktober draait bij het Trefcentrum van de Vereniging voor Ouderen aan de Dorpstraat 102 de komische Amerikaanse avonturenfilm ‘The Peanut Butter Falcon’ (2019).

Zak, een jongen met het syndroom van Down, heeft slechts één droom: professioneel worstelaar worden. Hij loopt weg uit het verpleeghuis waar hij woont en ontmoet Tyler. Net als Zak is Tyler op de vlucht. Ze worden bondgenoten en beleven de wildste avonturen. Ze overtuigen zelfs Eleanor, een aardige medewerkster van het verpleeghuis, om zich bij hen aan te sluiten op hun reis.

Hoewel het verhaal is verzonnen, zijn bepaalde gebeurtenissen in de film waargebeurd. Hoofdrolspeler Zack Gottsagen heeft ook het Down-syndroom. In NRC kreeg de film vier sterren met als omschrijving: ‘Een prachtige, avontuurlijke en hartverwarmende feel good-film’.

Om 19.30 gaat het Trefcentrum open, de film begint om 20.00 uur. Halverwege is een pauze. Slechthorenden kunnen gebruikmaken van de ringleiding. Reserveren is verplicht. Dat kan via de website: www.filmhuuswestervoort.nl. Entree: 5 euro inclusief koffie of thee bij binnenkomst.


deel deze activiteit

Locatie

Het Trefcentrum
Westervoort
Dorpstraat 102
6931BM


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden