Afbeelding
Foto: Eefje

Historische overwinning voor Sportclub Westervoort JO12-3

Sport

WESTERVOORT  – Sportclub Westervoort JO12-3 heeft afgelopen zaterdag een opmerkelijke comeback gerealiseerd door in een spannende wedstrijd tegen Dierense Boys van een 2-0 achterstand terug te komen naar een 2-3 overwinning in de laatste minuten. Deze indrukwekkende ommekeer verzekerde het team van het kampioenschap van de 3e fase in het seizoen 2023 - 2024, waarmee ze het seizoen ongeslagen hebben afgesloten.

De wedstrijd tegen Dierense Boys, gekenmerkt door opwindende momenten en een ongekende teamgeest, zal de boeken ingaan als een van de meest gedenkwaardige momenten in de geschiedenis van Sportclub Westervoort. Het jonge team heeft gedurende het hele seizoen een buitengewoon doorzettingsvermogen en vastberadenheid getoond, wat uiteindelijk heeft geleid tot deze historische overwinning.

Na het behalen van de overwinning werd het team geëerd met een kampioensbeker en medailles, een welverdiende erkenning voor hun prestaties. De viering van het kampioenschap vond plaats op sportpark Naederhuyse in Westervoort, waar spelers, coaches, familieleden en supporters bijeenkwamen om dit bijzondere moment te vieren. De sfeer was feestelijk, met frietjes voor iedereen, en bood een perfecte afsluiting van een onvergetelijk seizoen.

Spelers: Gino Vaessen, Morris Rondon, Kylan van Mierlo, Koen Haaima, Dan Spronk, Colin Bierhuis, Tommy de Wijs, Damian Braak, Bas van Veen, Thomas den Dekker, Jayden Thijssen, Tim van Lienden  Coaches: Raymond van Lienden, Jordy Thijssen